Riasztás Miskolc!

Riasztás Miskolc!

2024.02.16-án, 21:10 perckor érkezett riasztás a B.A.Z Vármegyei Rendőrkapitányságról.

Egy miskolci  férfi felkutatásához kért mentőkutyás segítséget a rendőrség, aki otthonból ismeretlen helyre távozott, de életjelet nem adott magáról.

A Neptun Mentőcsapat Kutyás egysége rövid időn belül a helyszínre érkezett 3 gépjárművel, 3 fővel és 2 mantrailinges és 2 területkereső kutyával és az éjszakai kereséshez megfelelő technikai eszközökkel.

A mantrailinges nyömkövető kutya az eltűnt személy lakásától a közeli buszmegállóba vitte a csapatunkat, ahol területkereső kutyával több területet átvizsgáltunk, de az eltűnt személyt azon a helyen nem találtuk.Azt következtettük, hogy az eltűnt buszra szállt, így a busz útvonalán folytattuk a keresést. További területeket vizsgáltunk át, hajnali 1:00-kor a rendőrség felfüggesztette a keresést.

Kora reggeli órákban érkezett a jó hír, hogy az eltűnt személyt épségben megtalálták. Mentőcsapatunk önkéntesei 0-24 órában állnak rendelkezésre, hogy segíthessünk a bajba jutott embereken.

Ha értékesnek tartod egyesületünk munkáját, akkor azADÓ 1%-felajánlásával támogathatod munkánkat!Adószámunk :19066149-1-05Segíts, hogy segíthessünk!